domingo, 28 de septiembre de 2008

Crònica concert: Lavodrama + Delorean

-Aquest article serà publicat, en principi, al diari el 9Nou el dilluns 29 de setembre de 2008-

La festa Rock Action va ser al Pasternak amb Delorean i Lavodrama

La sala Pasternak de Vic va acollir divendres passat una de les festes Rock Action organitzades per la marca de sabates MacBeth.

Van encetar la vetllada, poc després de mitjanit, els saragossans Lavodrama que van demostrar que el seu hardcore melòdic creix molt en directe i que aconsegueix altes cotes d’intensitat i contundència. Malauradament, encara no havia arribat el gruix del públic i no van ser gaires els afortunats que els van veure.

Quan els Delorean van pujar a l’escenari, somrient i saludant cares conegudes (i és que el grup de Zarautz manté una relació especial amb tot un conjunt de gent que els ha anat a veure sempre que han actuat per aquí), ja es veia a venir que tot i que no s’hagués completat l’aforament de la sala la festa seria grossa.

I així va ser, el públic va cantar i ballar al ritme dels vells i ja coneguts temes com “No Name” o “As Times Breaks Off” i va aplaudir les noves composicions encara inèdites.

Tant el públic com la premsa atribueix a aquest grup un dels millors directes de la península i fins i tot es diu que al seu costat han arribat a quedar en ridícul grups internacionals com The Teenagers (concretament al concert conjunt que van fer al País Basc) i ahir es va confirmar, ja que durant una hora aproximada el grup no va parar de tocar, unint les cançons entre elles i transformant-les contínuament, cosa que fa que el seu directe sigui més proper a una sessió de música electrònica o a una jam d’improvisació que no pas a un directe convencional.

Els rumors apunten a que tornen el desembre per les festes de Gurb, a veure si és veritat.


Delorean - Metropolitan Death 3




1 comentario:

Maite Micha Ngui dijo...

Em,Pau,no em diguis que també treballes al 9 nou...!!!

Un dia m'hauràs de ficar al día dels 258 treballs/contactes/enchufes que tenes eh màrrec,perquè estic alucinada de la vida amb tú,i sobretot,perdona que ho digui també,per la teva edat...Ets un nen prodigi(insisteixo)!

;)

Un petonàs!