lunes, 1 de septiembre de 2008

Crònica concert: Miyagui

Demano disculpes per a publicar la crònica tant tard, però estava esperant la publicació d'unes fotos a un altre blog (quan es pengin ja posaré al meu fotolog, visiteu-lo).

El text és molt breu, però és l'extensió que em va exigir el diari comarcal d'Osona i el Ripollès. L'article es va publicar en aquest diari el passat divendres 29 d'Agost.

"El grup osonenc Miyagui va oferir, dimarts passat a La Torratxa, el què ells van definir com un assaig-concert. El motiu d’aquest era presentar al públic més pròxim al grup el concert preparat per la seva actuació al Teatre Grec dins del Festival Mas i Mas, probablement el concert més ambiciós que han fet fins ara.
El concert va estar carregat de pop alhora melòdic i contundent, amb els tocs de jazz que caracteritzen al grup. A part de les cançons del seu primer disc, van oferir algunes simpàtiques però efectives versions de Johnny Cash o Kylie Minogue, per exemple.
Amb aquest concert va quedar demostrada la qualitat del projecte i el rodatge que porten al darrere per aquesta cita tant important al Grec."

I, a continuació, poso tres de les fotografies que vaig fer durant el concert.
Es publicaran totes pròximament al blog de La Torratxa.