viernes, 24 de julio de 2009

Música: Bishop Allen + Me & the Bees

Aquest article ha estat publicat per el diari El 9Nou (premsa d'Osona) el divendres 24 de Juliol de 2009.

Bishop Allen ofereix un gran concert amb totes les entrades venudes

És poc freqüent que un grup com els novaiorquesos Bishop Allen passi per Vic quan només fa tres concerts a la península. Per això es van esgotar tant les 120 entrades anticipades com les 10 a taquilla per un concert que serà recordat com un èxit rotund tant per l’organització com pel públic.

A les nou el públic, puntual, va entrar a la sala omplint-la totalment. Tot i el ple els assistents van poder estar còmodes. L’únic problema va ser la calor provocada per la falta de ventilació.

Els teloners escollits per a l’ocasió van ser les barcelonines Me & the Bees, un emergent grup de folk/pop format per dues noies. Malauradament, una de les noies va patir un accident laboral el mateix matí i va ésser substituïda per un amic que es va aprendre les peces la tarda del concert. L’actuació va ser curta i plena de petits errors resolts amb una simpàtica timidesa que va aconseguir enamorar el públic.




Seguidament els novaiorquesos Bishop Allen es van obrir pas entre el públic per pujar a l’escenari. El directe del grup és conegut com un d’aquells que deixen agulletes de tant somriure, i així el van plasmar a Vic. La formació d’indie pop, integrada per cinc músics que toquen tant les guitarres i la bateria com les maraques i la marimba, va començar el concert amb un grapat de cançons del nou disc “Grrr...” , menys conegut pel públic. La més destacable d’aquest primer tram va ser “Dimmer”, primer single de l’últim treball. Seguidament va començar la millor part, amb peces com “Rain”, “Click Click Click” o la preciosa “Butterfly Nets”, totes del seu anterior i celebrat disc “The Broken String”. Van acabar l’actuació amb una èpica “Flight 180” i un bis que va consistir en una de les primeres cançons que el grup va compondre.




El públic va aplaudir eufòricament totes les peces interpretades i un cop fora del concert va assaltar els músics per comprar merchandising i aconseguir autògrafs.

Esperem que l’èxit del dimarts faci possible realitzar més concerts d’aquestes característiques.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Va ser genial!!!
Molt bé Pau!